Reflections Copenhagen skaber skønhed der berører mennesker.

Reflections Copenhagen, grundlagt i 2015, er et samarbejde mellem de to danske designere, Julie Hugau og Andrea Larsson, der er resulteret i et perfektionistisk brand med mange forskellige kollektioner af håndlavet interiør dekor.

Reflections Copenhagen’s designs er skabt med henblik på at udfordre de traditionelle stilarter, farver og former ved at tilføje nye dimensioner og muligheder til indretningen.

Igennem en autonom eksperimenterende design tilgang samt anvendelse af ekstravagance materialer og epokegørende visioner er Reflections Copenhagen skelsættende på de kreative områder og opnår æstetiske designs der sammenfletter eksklusive elementer og konturer som danner funktionelle kunst objekter.

Den oprindelige ide bag Reflections Copenhagen arriverede af Julie & Andrea's fælles behov for at skabe noget anderledes og modvirke traditionerne, og et ønske om at fusionere dynamiske refleksioner og den kunstneriske genre.

Vi vil udfordre ’masse’ opfattelse og produktion i alt vores design med et bæredygtigt mindset, ved at bidrage med design af høj kvalitet, som opsummerer vores syn af hvordan man kan udtrykke styrke og form der kan videregives til flere generationer.

Alt i livet er en refleksion af et valg man har taget. Hvis man vil opnå et andet resultat, skal man tage et andet valg.

Velkommen til en verden af Reflections Copenhagen.