Reflections Copenhagen skaber skønhed der berører mennesker.

Reflections Copenhagen, grundlagt i 2015, er et samarbejde mellem de to danske designere, Julie Hugau og Andrea Larsson, der er resulteret i et perfektionistisk brand med mange forskellige kollektioner af håndlavet interiør dekor.

Reflections Copenhagen’s designs er skabt med henblik på at udfordre de traditionelle stilarter, farver og former ved at tilføje nye dimensioner og muligheder til indretningen.

Den oprindelige ide bag Reflections Copenhagen opstod som følge af Julie & Andrea's fælles behov for at skabe noget anderledes og modvirke traditionerne, og et ønske om at fusionere dynamiske refleksioner og den kunstneriske genre.

Reflections Copenhagen skaber skønhed der berører mennesker - udfordrer ’masse’ opfattelse og produktion med et bæredygtigt mindset , ved at bidrage med design af høj kvalitet, som opsummerer vores syn af hvordan man kan udtrykke styrke og form, der kan videregives i generationer.

Alt i livet er en refleksion af et valg man har taget. Hvis man vil opnå et særligt resultat, skal man tage et særligt valg.

Velkommen til vores verden.