Et samarbejde mellem Reflections Copenhagen og Design By Us.

I tider som disse har vi særligt brug for noget smukt og inspirerende. Derfor har vi besluttet os for at bringe den nye CARNIVAL lampe kollektion direkte til dig. Gør os selskab på en virtuel tur igennem en verden af lys, farver og refleksioner.

 

A Match Made in Heaven – det er det, man kan kalde det nye design samarbejde mellem krystal specialisterne, Reflections Copenhagen, og Design By Us, med mange års specialisering indefor dekorativ belysning. De to designvirksomheder har stødt deres kreative hoveder sammen og skabt denne unikke lampe serie, CARNIVAL: en festlig parade af håndskåret krystal lamper. 

 

CARNIVAL kollektionen introducerer fire farverige loftlamper. Hver lampe sammenfletter designerenes specialiteter; krystallen fra Reflections Copenhagen, og dekorativ belysning fra Design By Us. Loftlamperne kan blive hængt hver for sig eller i par, der vil hæve farverne og refleksionerne.

 

Kollektionen består også af en CARNIVAL bordlampe. En håndlavet krystal bordlampe der fornemt balancerer det traditionelle med det moderne.

 

En lampe kollektion der skubber til normen og forfører sit publikum med krystallens magiske refleksioner.

 

Se mere på Instagram

@reflectionscopenhagen

@design­­_by_us

 

#staysafe #stayhome